Проверете цялата гама продукти на BoVaping

Нашето оборудване непрекъснато се променя и в днешно време електронните цигари могат да изпаряват вашата електронна течност по различни начини. Можем да говорим за различни типове vape. VV, VW, Bypass, Temp S, Temp Ni ... Това са методи, които често се откриват в нашите кутии и използваме повече или по-малко, за да ги направим сложни. Ние няма да лъжем, най-често използвания режим и VW режим! За да преодолеем това, ще представим различните методи на vape, за да ви помогнем да разберете по-добре електронната ви кутия!

VV режим - Променливо напрежение

Това е режим, който ни напомня за нашето начало! Откриваме го на нашите "VR" батерии, с популярната система обрат. Използва се главно за съпротивления, по-големи от 1.0 Ohm, батерията изпраща напрежение в волтове, а не мощност във ватове, без да се отчита стойността на съпротивлението. Сега е малко използван режим. Променливата на напрежението върху кутиите е символизирана от "VV".

Режим байпас

Режимът байпас е просто преходът от електронния модул към механичния модул, като същевременно се поддържа основната безопасност, свързана с кутията. Напрежението на батерията на практика е в режим байпас. Това са продукти, които осигуряват най-високата мощност, налична по това време, а не силата, която бихте могли да идентифицирате по-рано в друг режим. Байпасът не взема предвид значението на резистора, точно като механичен мод.

CRV режим - Крива

Казано по-просто, това ви позволява да регулирате енергията на стъпки и да определите колко секунди трябва да бъде предоставена тази стойност. Това е перфектно, ако имате съпротива, която изисква време за загряване. В режим CRV можете да настроите кутията да изпрати 30 вата за една секунда, например, и след това до 35 вата. Целта е да предложим енергията, която желаете, т.е. да изпратите повече в началото на всяко всмукване, ако имате, например, съпротивление, което има затруднение при нагряване, или след това започва плавно постепенно. Освен това, тази схема е много ефективна и е много лесна за използване веднъж.